Napjainkban ismét kedvelt dekorációs elem a különböző tapéták használata.


Szobánk falait teljes egészében tapétázhatjuk, de dönthetünk úgy is, hogy helyiségünk egy-egy meghatározó falára helyezünk csak tapétát.
Ebben az esetben érdemes egy színben, mintázatban hangsúlyosabb típust választani, amivel kiemeljük, vagy optikailag éppen elkülönítjük a helyiségen belüli tereinket.
 
Anyagukat tekintve alapvetően papír, vinyl és vlies (flíz) tapétákat különböztetünk meg.
 
A papír alapú egy egyszerűbb és alacsonyabb árkategóriájú megoldás lehet, ennél a típusnál érdemes a tapintásra is vastagabb fajtát választani, így felrakáskor is könnyebb kezelhetőséget biztosít.
A vinyl tapéta népszerűsége érthető, hiszen egy könnyen kezelhető típusról van szó, amely tartóssága és tisztántarthatósága is figyelemreméltó.
A vlies tapéta alapját a poliészter adja. Nagy előnye, hogy felhelyezéskor ez a típusú tapéta visszaszedhető, így az esetleges hibák azonnali korrigálásával igazán precíz és minőségi végeredményt kaphatunk.
A hagyományos fajtákon túl üzletünkben különleges felületű tapéták is megtalálhatók, mint textil, flokkolt, gyöngyös, csillámos, parafa, valamint a természetes szálakból készült bambusz, szizál és juta alapanyagúak.
 
Többnyire tekercsben kaphatók, de egyes típusok méterben rendelhetők. Ennek előnye, hogy csak a szükséges mennyiséget kell megvásárolni, a lehető legkisebb veszteség mellett.
 
Természetesen a tapétákat tekintve is minden stílust átfogó kínálattal várjuk Önt üzletünkben, legyen az akár klasszikus, modern, design, gyerek vagy poszter tapéta!

LEGFONTOSABB TAPÉTA MÁRKÁINK

Arte Casadeco Casamance CaSelio Decoprint Eijffinger Escolys Flocart Hohenberger Omexco Texam Home texdecor York

Bemutatótermünk udvarában díjmentesen parkolhatnak Ügyfeleink!
Látogasson el 300m2-es bemutatótermünkbe és tekintse meg személyesen is kínálatunkat!