A fényáteresztő függöny alkalmazásával takarást biztosíthatunk a kíváncsi szemek elől amellett, hogy a természetesen beszűrődő fényt beengedjük otthonunkba.


Ma már a különböző anyagminőségű és szálsűrűségű anyagok széles tárháza elérhető ebben a kategóriában is.
Mint minden lakástextília esetében, úgy a fényáteresztő függöny esetében is a helyiség hangulatához és stílusához igazodva érdemes kiválasztani a megfelelő anyagtípust, mind szálsűrűség, mind pedig szín és esetleg mintázat tekintetében.
 
Amennyiben csupán funkcionális megoldást keresünk, és dekorálni inkább a sötétítő függönnyel szeretnénk, akkor a legkézenfekvőbb megoldás erre az organza, amely leginkább áttetsző tulajdonsága miatt kedvelt, vagy az ennél kissé sűrűbb szövésű voile függöny, amely igen könnyű kezelhetőséget biztosít. Természetesen ezek esetében is széles színskála áll rendelkezésre függönyszalonunkban.
 
Ha sűrűbb szövésű fényáteresztő függönnyel szeretnénk díszíteni helyiségünket, akkor jó megoldást kínálnak a természetesebb alapanyagból készült kevésbé áttetsző batiszt, len vagy pamut összetételű anyagok.
 
Bármelyik típus mellett is döntsön, bemutatótermünkben a világmárkák széles minta- és színskálájával várjuk Önt minden kategóriában!

Helyszíni felmérést szeretnék kérni! Kapcsolat

LEGFONTOSABB FÜGGÖNY MÁRKÁINK

Alhambra Backhausen Casadeco Casamance CaSelio Christian Fischbacher Delius equipo drt Eijffinger englisch dekor Harlequin JAB Kobe Kravet prestigious textiles Zimmer & Rohde

Bemutatótermünk udvarában díjmentesen parkolhatnak Ügyfeleink!
Látogasson el 300m2-es bemutatótermünkbe és tekintse meg személyesen is kínálatunkat!