A raff roló (római roló) vertikálisan mozgatható, segítségével a fényviszonyoknak megfelelően tudjuk árnyékolni a helyiséget.

Praktikussága abban rejlik, hogy akár teljesen szabaddá tehetjük az üvegfelületet a szerkezet felfelé mozgatásával, így nappal teljes kilátást biztosíthatunk otthonunkból.
 
Nagyon vékony anyagot nem javasolt választani ehhez a raff rolóhoz, de a legtöbb függönyanyagból megvalósítható, amely a szerkezetre varrva rendelkezik a szükséges tartással, és felhúzáskor – az anyag összegyűjtésekor – megfelelő tartást biztosít, és nem esik össze a textília.
 
A szerkezet ma már nem csak fehér, hanem eloxált fém színben is rendelhető.
A felhúzószerkezet gyöngylánc segítségével működtethető, amelyből választhatjuk a hagyományos fehéret, vagy a különféle színek és többféle fémlánc variációk közül válogathatunk.
 
A kezelőoldal, valamint a hosszúság igény szerint tetszőlegesen választható, így minden esetben egyedi méretben készítjük el a római rolót, igazodva a helyiség adottságaihoz.
Igény szerint a kezelőlánc egyedi design súllyal is ellátható az esztétikum emeléséért, így a kezelőlánc és a design súly színe megegyező lehet.
 

Helyszíni felmérést szeretnék kérni! Kapcsolat

 
Vegye igénybe szakértő kivitelező kollégáink segítségét!

Bemutatótermünk udvarában díjmentesen parkolhatnak Ügyfeleink!
Látogasson el 300m2-es bemutatótermünkbe és tekintse meg személyesen is kínálatunkat!